Què oferim?

Empresa de reformes a JunedaG2C Integral és una empresa situada a Juneda i dedicada al món de la construcció i les reformes.

I és que a la nostra empresa comptem amb un gran equip de professionals format per fusters, pintors, paletes, lampistes i electricistes, motiu pel qual podem donar un servei integral al client en la construcció i rehabilitació d’habitatges, locals comercials i oficines.

També disposem d’un equip d’enginyeria que, no solament l’assessorarà i li elaborarà els millors projectes, sinó que també li legalitzarà les instal∙lacions i/o les activitats que dugui a terme. És un equip atent i compromès amb el client, a qui ofereix atenció personalitzada i un tracte cordial.

Empresa de reformes a JunedaPer qüestions de logística, el nostre àmbit territorial d’actuació es limita a Catalunya. Dins d’aquest territori, podem mencionar diversos clients com: la Caixa, Servihabitat i altres empreses i entitats de primer nivell.

Així mateix, oferim els nostres serveis a l’Administració Pública, com ara als ajuntaments, i també a clients particulars.

No s’ho pensi més i contacti’ns si necessita rehabilitar el seu habitatge, local comercial o oficina. Estarem encantats d’ajudar-lo.