Manteniment

“Si vols construir un vaixell, no comencis per buscar fusta, tallar taulons o distribuir el treball. Evoca primer en el homes i dones l’anhel del mar lliure i ample”
Antoine de Saint-Exupéry

Les persones que formen l’equip de G2C són el capital més valuós, el que ens permet avançar, ens permet créixer i creure en un futur pròsper.

La nostra experiència de persones que tracten persones ens permet oferir un servei proper amb solucions immediates. Oferim un servei de manteniment integral aprofitant tota l’experiència acumulada en l’execució de les nostres pròpies obres.

La base del nostre manteniment professional abasta des de projectar participant amb l’enginyeria, reparar resolent les avaries, preservar amb intervencions preventives, aplicar programes de gestió i control del treball i finalment millorar disminuint els treballs no planificats.

Personal 100% qualificat, juntament amb l’atenció personalitzada i la capacitat de resolució de incidències de manera gairebé immediata són el segell d’identitat de l’empresa que garanteix un servei eficaç i de qualitat.

Els nostres projectes

Contacta amb nosaltres