Nosaltres

“Hard work beats talent when talent doesn’t work hard”

El trabajo duro le gana al talento cuando el talento no trabaja duro

Tim Notke

G2C INTEGRAL S.L es una empresa multiserveis del sector de la construcció.

Una experiència de més de 50 anys originàriament en el sector de la fusteria i ebenisteria que avala el saber fer que treballem cada dia i que fou l’embrió del que ara és una empresa constructora i de serveis, especialitzats en la reforma i la rehabilitació.

Actualment el nostre equip consta per una plantilla de més de 40 persones i una flota de més de 25 vehicles.

El nostre valor afegit és el capital humà que regeix l’empresa i que l’encapçala des de gerència, departament fiscal, departament administratiu i oficina tècnica.

Sense oblidar els orígens de l’empresa continuem disposant d’un taller propi de fusteria ebenisteria amb més de 10 treballadors que engloben l’equip del taller. Especialitzats en interiorisme, cuines i revestiments decoratius, el taller de fusteria ofereix el millor servei gràcies al suport tècnic del departament de disseny.

Els nostres projectes busquen per als nostres clients, com a mètode empíric, la major rendibilitat seguint sempre les més estrictes normes de sostenibilitat i respecte amb el medi.

El servei de proximitat que donem als nostres clients proporciona una confiança mútua que dóna els seus fruits en forma de reducció de costos, assegurament de terminis y sobre tot minimitzem gestionant els conflictes.

Contacta amb nosaltres